Nieuws: 14 september

Vrienden van Mercy,

In verband met de fietstocht van Jagat Ormskerk naar het Europees parlement in Straatsburg (Frankrijk) zijn we uitgenodigd om voor een groep parlementariërs te spreken en een presentatie te geven over de verschrikkelijke moordpartijen die plaatsvinden in Nigeria. Afgelopen jaar werden er bijna 5.000 christenen vermoord! En dat gaat maar door, ook in de afgelopen weken. Dat betekent bijna 100 per week waaronder ook kinderen en baby's! Daar heb ik zeer indringende, gruwelijke beelden van. Daarom zal ik D.V. a.s. dinsdag vertrekken met onze dochter Arianne, die ook zeer enthousiast meewerkt voor st. Mercy, naar het Europees parlement. Ook 2 leden van onze Mercy Activiteiten Commissie, Alain en Lia Seekles, reizen nu speciaal voor dit doel naar het EP. Het laatste stukje hopen Arianne en ik maar ook Bert-Jan Ruissen, die in het Europees parlement zit namens de SGP, met Jagat mee te fietsen.

Mogen we uw/jouw gebed vragen voor deze vrij onverwachte gelegenheid om de zeer moeilijke situatie van het lijden van onze medebroeders en zusters onder de aandacht te brengen?

U/jij kunt onze vriend Jagat, die in 4 weken tijds het plan heeft om 1715 km te fietsen voor st. Mercy, nu ook volgen via Polarsteps. https://www.polarsteps.com/Jagat/13772559-fietstocht-naar-het-europees-parlement-voor-steun

Een woord van bemoediging (via Polarsteps of privé) zal hem zeker goed doen.

Hem supporteren kan ook nog steeds: https://supp.to/fietstocht-stichting-mercy-nigeria/donate

Veel dank voor uw/jouw meeleven.

Een goede zondag gewenst, namens het bestuur, Teunis Rijneveld.


Extra bericht: 6 september

Vrienden van Mercy,

Vandaag een extra speciaal bericht.
Vanmorgen om 6.15 uur kwam Jagat bij ons aan. Na het lezen van Psalm 121 (de reispsalm) en gebed voor een gezegende reis en bewaring is hij vol goede moed vertrokken. Het is zijn plan om een sponsor fietstocht te maken voor st. Mercy naar het Europees parlement die ongeveer 28 dagen gaat duren. In Straatsburg staat een ontmoeting gepland met de Europarlementariër Bert Jan Ruissen. Daarna is het plan om via het Zwarte woud terug te fietsen.
Onze vriend heeft zich als doel gesteld om €5.000 op te halen via deze sponsortocht. De eerste €740 zijn al gedoneerd. Veel dank aan allen die hieraan bijgedragen hebben. Wilt u/Wil jij ook een donatie overmaken? Dat kan via onderstaande link. (Na het wegklikken van het kruisje is er ook een persoonlijke boodschap van Jagat zelf te lezen.)
https://supp.to/fietstocht-stichting-mercy-nigeria/donate

Zijn reis is te volgen via deze link: https://trackmytour.com/55f8C

Hartelijke groet, Teunis Rijneveld.